Skip Navigation
 

Diensten

CD Dupliceren

CD Dupliceren - Snel een kleine oplage CD'S

Aanbieding CD & DVD duplicatiesHeeft snel een kleine oplage CD's nodig, dan is het dupliceren van uw CD een ideale oplossing!
PGB data-CD is uw specialist op het gebied van CD Dupliceren, de reeds jaren ervaring met het dupliceren van CD's en DVD's ziet u dan ook direct terug in de kwaliteit van de duplicatie.

Wij dupliceren CD's voor o.a. scholen, taleninstituten, reclamebureaus opnamestudio's fotostudio's Enz.  en kunnen geleverd worden incl. een verpakking en thermisch opdruk op de CD (label).

PGB data-CD staat garant voor een snelle levering, wij kunnen het dupliceren van uw eigen CD razendsnel leveren en is vaak al mogelijk binnen 24 uur.

Bij het dupliceren rekenen wij geen instelkosten en ook het betalen op rekening is bij ons mogelijk. Het drukwerk wordt gemonteerd - dus kant en klaar bij u afgeleverd.

cddupliceren3_200cddupliceren_200cddupliceren2_200

Klik hier voor onze prijzen van CD Dupliceren of hier voor meer informatie per e-mail of neem geheel telefonisch contact met ons op via: 0495-520392 en laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers.